Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Facadekozijnen.nl Online advies en inspiratie over deuren, kozijnen en ander buitenschrijnwerk.
Facadekozijnen.nl
banner image

Zonwering

Met zonwering kan je de temperaturen in huis onder controle houden en bescherm je het meubilair tegen schadelijke UV-stralen. Welke soorten zonwering we in de aanbieding hebben zijn:

 

Screens

Screens van Façade zorgen zomers voor een aangename koelte en in de wintermaanden voor een besparing in uw stookkosten. Screens hebben een doorzicht van binnen naar buiten. U kunt kiezen uit diverse licht doorlatende- en verduisteringsgradaties. Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy.

 

Micro screensysteem

De Micro 850/ Micro 1000 is een vlakhangend screensysteem in twee verschillende kastmaten. Het systeem is ontwikkeld voor screendoeken met een hoge zonweringfactor en is voorzien van geleiders en cassettes met minimale afmetingen. Deze systemen zijn daardoor zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als montage achteraf. Door de kleine geleiders en de twee verschillende kastmaten past het Micro screensysteem bij iedere gevel. De fraaie cassette beschermd het doek optimaal tegen de weersinvloeden. Het Micro screensysteem wordt standaard voorzien van een elektromotor, maar kan ook door middel van een windwerk buiten of binnen bediend worden.

 

 

zonwering

 

 

Micro screensysteem met ritsgeleiding

Bij deze variant is het doek aan de zijkanten van een rits voorzien die door een vernuftig geleidingsysteem in de zijgeleider loopt. Door het ritssysteem is deze screen in iedere positie windvast wat het hinderlijke klapperen van doek en onderlat voorkomt. Ook is er door het ritssysteem geen lichtspleet tussen het doek en de geleider. De zonwerende eigenschappen van het doek worden hiermee volledig benut. Een handig neveneffect is dat door dit ritssysteem insecten ook moeilijk hun weg naar binnen kunnen vinden.

 

Horren

Er is niets zo hinderlijk als willen slapen en er zoemt een mug door de slaapkamer. Met horren van Façade Kozijnen is dat verleden tijd. Voor onze draaikiep ramen leveren wij inzethorren op maat en voor de overige ramen zijn diverse oplossingen mogelijk.

Ook voor deuren hebben wij perfecte oplossingen. De meest voorkomende is de plissé hordeur. Super makkelijk, uiterst fraai en licht in bediening. Ook voor dubbel openslaande deuren is dit de perfecte oplossing en in bijna elke kleur leverbaar.

 

Offerte ontvangen?

Nieuwe kozijnen, deuren, serre, dakkapel of andere constructie plaatsen? Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag vrijblijvend offertes op maat aan bij onze specialisten actief in jouw regio.