Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Facadekozijnen.nl Online advies en inspiratie over deuren, kozijnen en ander buitenschrijnwerk.
Facadekozijnen.nl
banner image

aanbouw en opbouw

De dakkapel

Creëer meer ruimte en mogelijkheden op uw zolder met een dakkapel van Façade Kozijnen. Of u nu kiest voor een dakkapel met een plat dak of een pannendak, voor ons is het geen probleem. Een dakkapel van Façade wordt prefab gemaakt in Lelystad en bij u thuis compleet geleverd. Hierdoor is de bouwtijd bij u thuis zo kort mogelijk. U kunt kiezen uit een geheel afgetimmerde, of een casco geleverde dakkapel.

 

Een dakkapel van Façade herkent u aan:

Topkwaliteit kunststof in onderhoudsarm materiaal. (glad of houtnerf)
Fraaie uitstraling met een overstekende dakrand in tal van kleuren die passen bij uw woonstijl.
Perfecte isolatie van warmte en geluid.
Standaard 24mm HR++ glas.
Balkenplafond waarmee een extra sterke constructie gewaarborgd wordt.
Mogelijkheden tot diverse opties zoals screens of rolluiken.
Korte plaatsingstijd.
Voor het plaatsen van een dakkapel is vaak geen of slechts een lichte bouwvergunning nodig. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Façade maakt voor u een vrijblijvende offerte op maat voor de indeling en afmeting van uw wensen.

Speciaal bouw
Garages en schuren zijn volop overal te koop en dus ook bij Façade Kozijnen. Vooralsnog hebben wij geen standaard pakketten, wij gaan voor maatwerk. Hierdoor krijgt u altijd een schuur of garage naar wens. Een schuur op maat uit de materialen welke u kiest. Een aanbouw opgetrokken in de vorm die u mooi vindt.

U heeft bij Façade Kozijnen alle vrijheid om zelf de uitvoering en sfeer te bepalen. Als u een idee heeft en wilt navragen of dit haalbaar is, kom gerust eens langs in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

 

dakkapel

 

Offerte ontvangen?

Nieuwe kozijnen, deuren, serre, dakkapel of andere constructie plaatsen? Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag vrijblijvend offertes op maat aan bij onze specialisten actief in jouw regio.